Tinkercutting, ja eller hur!!!!!

Under några dagar har jag varit hos min häst på Okna Ranch, samtidigt har det pågått en repsnurrarkurs
för div mer eller mindre verklighetsoptimister.

Skall först o främs tillägas att samtliga var mycket trevliga, sen var en del lika roliga som att se färg torka.
Hur som haver pratade, eller snarare diskuterade jag med en tjej om cutting, och i hennes värld så kunde man visst rida cutting med en Tinker, och man kunde definitivt inte dra alla Tinker över en kam, men jag menar, en Tinker är en
Tinker, Period!!!!

Att rida cutting på en tinker som desutom var 13-14 år, speedig som ett fastsvetsat ankare, måste vara lika OMÖJLIGT
som att köra en formel 1 bil på en rallycrossbana, eller nån av annan åsikt, i så fall, kom igen, övertyga mig!!!!!!!!!.

Hej så länge alla Tinker fans o andra dödliga.

The Editor........................................

Allmänt nytt o gammalt

Hej, har inte skrivit på länge av olika anledningar, mest tidsbrist o trötthet, men nu är jag tillbaka fortfarande trött men va fan, thats life.

Har haft en riktigt sjuk häst under 1 vecka, Sandy fick kolik förra söndagen, jag tog henne till Ulltuna måndag morgon, där hon fick intensivvård i 3 dygn, sen hade dom fått henne bra igen, men det var tal om buköppning ett tag på måndags kvällen, det var inte roligt inte.

Fick dock mycket beröm för att hon är såååååå trevlig o lugn och lätthanterad, spelar i princip ingen roll vad dom gjorde, så tog hon det med ett otroligt lugn, sooo proud of my little mare.

Nu är hon dock hemma igen, och igång, hon är så bra tränad så detta har inte påverkat henne fysiskt alls vad jag märker i alla fall.

Ser fram emot tävlingssäsongen, tyvärr kommer ekonomin stoppa oss från en hel del tävlande, men jag antar att så är det för dom flesta av oss dödliga.

Så fram tills nästa inlägg, ha en riktigt bra vår........................................

RSS 2.0